Investering en aanmelden

Onze Waardegericht Management opleiding is een investering in een leer/werktraject die zich snel laat terugverdienen, hetzij via de eigen werkgever of via externe opdrachtgevers. Al tijdens de opleiding kan met het praktijkgedeelte worden gestart waarin aantoonbaar waarde zal worden gecreëerd met het waardemanagement gedachtegoed.

Voor de opleidingsdagen bedraagt de investering € 2.450,- (excl. BTW). Dit bedrag is inclusief studiemateriaal en het examen, doch exclusief verblijf (overnachting, ontbijt en diner).

Het verwerven van de titel Register Waardemanager betekent een investering € 1.950,- (excl. BTW). De twee praktijkopdrachten dienen binnen twee jaar na het behalen van het theoretisch examen met succes te worden voltooid.

Wil je ook bijdragen aan de economische groei in 2020? Doe dan nu mee en profiteer van 20% korting bij aanmelding voor de opleidingsmodules en de praktijkopdrachten!

Aanmeldprocedure

De eerste stap in de aanmeldprocedure is uiteraard het opnemen van contact met Waardemanagers. Dat kan zowel telefonisch als per e-mail. Ook is het mogelijk ons te ontmoeten tijdens een introductieworkshop. De geplande data en een aanmeldingsformulier vind je hier.

Wil je onze Waardegericht Management opleiding volgen? Dan verzoeken wij je ons je Curriculum Vitae inclusief een motivatiebrief te sturen. Onze gegevens vind je hier. Op basis hiervan zullen wij contact met je opnemen om een afspraak te plannen voor een kennismakingsgesprek.

Daarna zullen wij je snel laten weten of wij je achtergrond en motivatie passend vinden om de opleiding te gaan volgen. Wij verwachten dat dit in de meeste gevallen zo zal zijn en hopen je dan ook snel te kunnen verwelkomen!
Share |