Onze docenten

Waardemanagers werkt uitsluitend met docenten die hun sporen in de praktijk ruimschoots hebben verdiend. Zij weten hun vak met passie uit te dragen en anderen hierin mee te nemen.

Interactie tijdens de opleidingsdagen is belangrijk. Wij verwachten van de deelnemers een actieve inbreng. De groepsgrootte is om die reden maximaal 16 deelnemers. In geval van grotere groepen werken wij voor een aantal modules met 2 docenten, waarbij we mogelijk de groep in tweeën splitsen indien dat het leerresultaat gezien de achtergronden van de deelnemers ten goede komt. Deze flexibele opzet maakt het tevens mogelijk dat we individuele bedrijven kunnen bedienen met een eigen opleidingstraject.

Edward Koops

Edward KoopsEdward is een gedreven trainer en adviseur op het gebied van innovatie en verandering, o.a. met betrekking tot aspecten als strategie, het initiëren van programma’s, organisatieontwerp, besturing en verandermanagement. Vanuit VBM Partners ondersteunt Edward klanten bij het waardegericht besturen van hun organisaties, programma’s en projecten, o.a. met behulp van business planning en performance management concepten.

Frank van Ormondt
Frank van OrmondtFrank is een enthousiaste docent en heeft gedurende zijn internationale loopbaan bij o.a. Philips zelf veel ervaring opgedaan met vraagstukken op het gebied van strategie en innovatie. Als docent is hij tevens verbonden aan de RSM Erasmus University en de Inholland Academy. Vanuit zijn eigen adviespraktijk begeleidt hij regelmatig managers en ondernemers in verband met het ontwikkelen en implementeren van een innovatieve groeistrategie. Verder is Frank auteur van Het Innovatieboek.

Bart Vermaas
Bart VermaasBart heeft meer dan 20 jaar ervaring in finance en management informatie systemen en is specialist op het gebied van performance management. Bart is een gepassioneerde finance professional die als partner van de CFO complexe zaken oplost.


Lees verder over waar en wanneer de waardemanagement opleiding plaats vindt >>
Share |