Deelnemers profiel

Waardemanagers biedt een praktisch leer/werktraject om (interim/project)managers en hun adviseurs in staat te stellen strategische besluiten en besluitvormingsprocessen in organisaties beter vorm te geven en uit te voeren, met als doel meer waarde te creëren.

Een aankomend waardemanager is iemand met een academische graad en tenminste vijf jaar relevante werkervaring. Iemand die bijvoorbeeld ervaring heeft met het vormgeven en besturen van projecten en programma’s. Iemand die zelf ondervonden heeft hoe bedrijfscultuur, managementstijl en type organisatie de gang van zaken beïnvloeden. Maar ook iemand die deze kennis en ervaring in de dagelijkse praktijk wil verbinden met innovatie, strategie en ondernemerschap.

Waardemanagers streeft een hoog kwaliteitsniveau na. Dat begint bij een selectie aan de poort. Wij vinden relevante praktijkervaring, ambitie en persoonlijke drijfveren belangrijker dan iemands studieachtergrond. In een kennismakingsgesprek zullen we hier dus uitgebreid bij stilstaan. Tevens houden wij rekening met de groepssamenstelling bij toelating tot de waardemanagers opleiding.

Waardemanagers zoekt mensen die aan genoemde criteria voldoen. Of je in een vast dienstverband werkt of zelfstandig bent, dat maakt niet uit. Essentieel is de ambitie om samen groei en innovatie te willen realiseren bij de eigen onderneming of externe opdrachtgevers bij middelgrote of grote ondernemingen.

Als Register Waardemanager kun je je intern verder ontwikkelen op het gebied van business development en extern kun je je op unieke wijze in de markt profileren. Eigen ondernemerschap is natuurlijk ook een optie. Een Register Waardemanager kent geen gebaande paden, maar creëert zelf een veelzijdige en uitdagende carrière, daarvan zijn wij overtuigd! Waardemanagers zal ook na het behalen van de RW titel waardemanagers helpen door deelname in een online community te faciliteren.

Lees verder over onze docenten >>
Share |